Eteläkasi ja Ukraina

Eteläkasi ja Ukraina

Me Eteläkasissa luonnollisesti tuomitsemme jyrkästi Venäjän sotatoimet Ukrainassa. Näinä aikoina on tärkeää keskustella yritysten läpinäkyvyydestä ja vastuullisuudesta. Voit lukea tarkemmin vastuullisuusperiaatteistamme täältä.


Nyt avaan vielä läpinäkyvyyttämme.

Meillä ei ole ollut myynnissä Venäläisiä tai Valko-Venäläisiä tuotteita, eikä niitä ole tulossa valikoimiimme jatkossakaan. Olemme tutkineet käyttämiemme palveluiden alkuperää ja varmistaneet, etteivät ne ole Venäläisperäisiä.


Emme toimita tuotteitamme Venäjälle tai Valko-Venäjälle. 


Yrityksemme on 100%:sti suomalainen yritys. Eteläkasin taustayhtiö E8 Group Oy on rekisteröity Suomeen ja sen kotipaikka on Hämeenlinna. Yrityksen omistaa suomalaiset henkilöt, Eteläkasin yrittäjät Tiisa ja Juhani. Yrityksemme maksaa luonnollisesti kaikki verot Suomeen.


Palvelemme ilolla kaikkia asiakkaitamme, suomalaisia, ukrainalaisia, venäläisiä - kaikkia saman arvoisesti.


Olemme järkyttyneitä Ukrainalaisten tavallisten kansalaisten kohtalosta. Yrittäjinä kannamme huolta myös kaikkien Ukrainalaisten yrittäjien asemasta ja toimeentulosta sota-aikana ja sen jälkeen. 


Eteläkasi tukee Ukrainaa

Olemme aloittaneet kuukausilahjoittamisen Suomen Punaisen Ristin Kriisirahastoon. Lahjoituksella jaetaan monenlaista apua Ukrainaan, kuten ruokaa, lääkkeitä ja suojaa sitä tarvitseville. Myös sinä voit auttaa ja tehdä lahjoituksen Punaiselle Ristille. Alla ohjeet lahjoituksen tekemiseen.


- Juhani -


Kirjoittaja on Juhani Järvinen, toinen Eteläkasin yrittäjistä ja taustayhtiömme, E8 Group Oy:n, omistajista.Edit 15.3. Lisätty tieto Eteläkasin lahjoituksesta ja lahjoitusohjeet.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.