Kevään uudet sävyt

Kevään uudet sävyt

Sisustamisen kuumaksi trendiksi on noussut vahva värien käyttö. Pitkään jatkunut harmaan sekä mustavalkoisten sävyjen käyttäminen sisustuksessa on pikkuhiljaa väistynyt värien tieltä. Toki edelleen näitä harmaita ja mustavalkoisia sävyjä käytetään paljon, mutta esim. katseenkiinnittäjissä sekä hallitsevissa seinäväreissä väritrendi on jo nähtävissä.

Väritrendeissä on kaksi hallitsevaa linjaa; tummat ja vahvat murretut sävyt sekä kirkkaan heleät pastellinsävyt. Etenkin nämä pastellinsävyt sopivat loistavasti kevätsisustukseen! Moni haluaa nyt tuoda kotiin raikkautta ja valoa pimeän talven jälkeen. Siksi heleät sävyt ovat oiva keino muuttaa koti kevätasuun.


Kuva1: Riikka Kantinkoski / Tikkurila                                                        Kuva2: Paavo Martikainen / AvotakkaHeleät pastellinsävyt ovat nyt rantautuneet myös Tyylin valikoimaan. Tyylin verkkokaupassa on nähtävillä erilaisia pastellisävyjä, joita voi hyvin yhdistää toisiinsa. Tässä muutamia esimerkkejä niistä.Ruotsalaisen valaisinvalmistaja By Rydensin Bellissimo uutuusvalaisimissa näkyy trendikäs vaaleanpunainen. Lisäksi valaisin on saatavilla amberin värisenä sekä tyylikkään harmaana. Valaisimien sävyt ovat sellaiset, että ne ovat helposti yhdistettävissä toisiinsa.

Tutustu tästä Bellissimo -valaisimiin >
Tanskalaisen Orskovn pöytätableteissa yhdistyvät trendikkäät sävyt ja helppohoitoiset materiaalit. Tablettien materiaalina on käytetty kumia ja vinyyliä. Molemmat materiaalit ovat kestäviä arkipäiväisessä käytössä ja ne ovat helppo pitää puhtaina. Voit leikitellä erilaisilla väriyhdistelmillä ja luoda uniikin kattauksen arkipöytään!

Tutustu tästä pöytätabletteihin >
Virolaismerkki Shishin yltäkylläinen ja kullanhohtoinen linja jatkuu. Pramea kulta on kuitenkin saanut piristystä raikkaan vaaleasta mintunvihreästä. Ja täytyy kyllä sanoa, että uskomattoman vangitseva yhdistelmä tuo kulta ja mintunvihreä! Vai mitä mieltä olet?


- Juhani -Kirjoittaja on Sisustusliike Tyylin yrittäjä Juhani Järvinen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.