Mitä tänään pestäisiin?

Mitä tänään pestäisiin?

Pyykkietikka on tuonut valtavasti iloa monen ihmisen pyykkihetkeen! Tylsältä tuntuva arkinen kotityö on muuttunut miellyttäväksi pyykkihetkeksi.


Kauniista pullosta pesukoneeseen kaadettu pikku luraus ihanaa lempituoksua. Jo kosteasta pyykistä on nenään tulvahtanut ihana tuoksu, joskin kirpeä etikan haju on vielä täyttänyt tuoksuaistit. Hetken kuluttua etikan haju on poistunut ja puhtaan pyykin mukana kotona leijailee huumaavan ihana tuoksu. Ihana puuvilla, tee, puuteri, sitruunaruoho, cocoon.. Jokaisella oma lempituoksunsa. Voi mikä ihana tuoksu!


Olisitko uskonut, että pyykkäämisestä voisi tulla näin miellyttävää ja hauskaa? Sellainen, joka ei ole vielä hullaantunut pyykkietikasta, lukee tätä kirjoitusta varmasti ihmeissään. Selvyyden vuoksi voit lukea aikaisemman kirjoitukseni Pyykkietikasta täältä >.


HuuhteluetikkaNyt perinteisen pyykkietikan rinnalle on tullut meille uusi tuttavuus: täysin ekologinen vanhan ajan Mas Du Roseau Huuhteluetikka. Tämän ranskalaisen huuhteluetikan kaikki ainesosat on luonnonmukaisia ja tuote on valmistettu vanhan ajan reseptiä kunnioittaen.


Sen salaisuus piilee ainesosissa. Pääraaka-aineena on edelleen etikka. Tuoksunsa Huuhteluetikka saa luonnon eteerisistä öljyistä. Pulloa avatessa eteerisen öljyn tuoksu vaikuttaa voimakkaalta, mutta lopputuloksena on todella mieto ja raikas tuoksu. Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi: Puuvilla ja Raikas pyykki. 


Yllätyksellisenä  ainesosa mukana on ruokasooda. Ruokasoodalla on tehokkaasti raikastava ja puhdistava vaikutus. Pyykkietikan hyödyt ovat monelle jo tutut, mutta kerrataan ne vielä tässä:


Poistaa pesuainejäämät pyykistä

Pyykistäsi tulee pehmeää sekä ihanan raikasta

Kirkastaa pyykin värejä

Poistaa tahroja

Vähentää sähköisyyttä

Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin

Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana

Poistaa vaikeita hajuja kuten savu, home ja rasva

Antiseptinen tuote joka poistaa myös kellastumista

Ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita

Ei huononna pyyhkeiden imukykyä kuten tavalliset huuhteluaineet

Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa

Ekologinen tuote


Kosteina pyykit tuoksuvat hieman voimakkaammin, mutta kuivuessaan pyykkiin jää mieto ja miellyttävä tuoksu. Parhaimman tuloksen saat käyttämällä hajustamatonta pyykinpesuainetta.


Mas Du Roseau -sarjasta löytyy myös muita luonnonmukaisia kodinhoitotuotteita: Yleispuhdistusaine suihkupullossa, Astianpesuaine pumppupullossa sekä perinteinen Marseillesaippua pyykinpesuun. Lisäksi sarjasta löytyy suuren suosion lyhyessä ajassa saavuttanut Tehosaippua, joka sopii esim. kodin nikkaroijalle, jolla kädet tahriintuvat maalista, öljystä yms. Ensimmäinen erä tätä Tehosaippuaa myytiin loppuun hetkessä ja nyt sitä on taas saatavilla.

Mas Du Roseau Kodinhoitotuotteet
Tutustu tästä tuotteisiin:

Pyykkietikat >

Mas Du Roseau -tuotteet >

Le Pere Pelletier -tuotteet >- Juhani -

Juhani Järvinen Eteläkasi

Kirjoittaja on Juhani Järvinen, toinen Eteläkasin yrittäjistä.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.