Muutto etelään

Muutto etelään

Varoitus! Sisältää juonipaljastuksia!


Mitä?

Sisustusliike Tyyli ja samalla kadulla kivijalkaputiikkia pyörittänyt Prinssi ja Revyytyttö yhdistyvät.


Mitä yhdistymisestä seuraa?

Avaamme uuden, yhteisen lifestyleliikkeen Hämeenlinnaan. Yhdistymisen myötä liikkeemme nimi, sijainti, konsepti sekä verkkokauppa muuttuvat. Tyyli ja Prinssi&Revyytyttö jäävät historiaan ja tilalle tulee jotain vielä kivempaa! Samat, teille tutut yrittäjät, Juhani ja Tiisa palvelevat jatkossakin.


Millainen uudesta liikkeestä tulee?

No sanomattakin selvää, että siitä tulee kaupungin kivoin liike! Rento, uniikki, positiivinen ja kaikin puolin upea lifestylemarketti. Sisustustuotteiden lisäksi myyntiin tulee myös erilaisia herkkuja, valtava valikoima PYYKKIETIKKAA, mattoja, kasveja, valaisimia, pienhuonakaluja etc..


Kaupan yhteydessä toimii myös pieni bistro, joka tarjoaa tuoretta kahvia ja maistuvia herkkuja joka päivä. 


Pysyykö sisustustuotevalikoima samana kuin edellisissä kaupoissanne?

Valikoima paranee ja monipuolistuu! Tyylillisesti haluamme yhdistää molempien liikkeidemme tyyliä ja tuoda mukaan myös muita tyylisuuntia. Tuotemerkkejä tulee laidasta laitaan, jotta pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaita.


Meille tulee myös uusia merkkejä, joista osaa saamme myydä Hämeenlinnassa yksinoikeudella. Uudet tuotemerkit paljastamme hieman myöhemmin!


Mihin muutatte?

No ihan lähelle! Uusi tila on löytynyt Kasarmikadun ja Eteläkadun kulmasta, puutaloja vastapäätä. Moni muistaa tämän tilan vanhana lamppukauppana. Uusi paikka löytyy siis ydinkeskustan etelälaidalta :)Koska muutatte?

Muutto tapahtuu elokuun aikana. Uuden liikkeen avaamme syyskuun aikana, toivottavasti mahdollisimman pian. Uusi liike palvelee viikon jokaisena päivänä!


Mitä käy verkkokaupalle?

Verkkokauppa laajenee ja uudistuu uuden konseptimme mukaiseksi, monipuoliseksi lifestyleverkkokaupaksi.


Mitä seuraavaksi?

Muuttomyynti on vielä käynnissä Tyylin liiketilassa Hallituskadulla Elokuun loppupuolelle saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Alennukset nyt jopa -40%, -50% ja -70%. Tervetuloa edullisille ostoksille.- Juhani -


Kirjoittaja on Sisustusliike Tyylin yrittäjä Juhani Järvinen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.