Saippuaa Saponfieldin padasta

Saippuaa Saponfieldin padasta

Sisustusliike Tyyli on toiminut viime syksystä alkaen ranskalaisen Compagnie de Provencen Terra-saippuasarjan jälleenmyyjänä. Terra-sarja on niin superlaadukas ja hinnaltaan kohtuullinen tuotesarja, että siitä riittää paljon kerrottavaa.


Marseillesaippua

Kyseessä on siis perinteikäs saippua, joka on valmistettu luonnon omista öljyistä. Saippuat valmistetaan Ranskan Marseillessa. Marseille-saippuoita on valmistettu jo vuodesta 1370 alkaen saman perinteen mukaisesti. Terra-saippuat valmistetaan Saponfieldin padassa perinteitä noudattaen, kuten sen kantaisää ”aito kuutio” Marseilleakin.


Saippuat ovat täysin luonnollisia. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, eläinrasvoja tai parabenejä. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä.


Terra-sarjan palasaippua, eli ”kuutio”, on valmistettu padassa ja se sisältää 72% kasviöljyjä. Öljyinä ovat oliivi-, palmu- ja kookosöljyt. 400g kuutiosaippua on monikäyttöinen koska se soveltuu melkein kaiken puhdistamiseen. Sillä voi pestä arat tekstiilit kuten villan ja silkin. Sitä voi käyttää pyykin tahranpoistoaineena tai matonpesussa. Saippua sopii myös koko vartalon pesemiseen tai käsisaippuaksi. Tuote on samaan aikaan hellävarainen, kosteuttava ja todella tehokas puhdistaja.


Nestemäiset saippuat

Marseillesaippuaa on saatavilla myös nestesaippuana. Nestesaippualla on samat ominaisuudet ja käyttökohteet kuin palasaippualla. Nestesaippuaa on saatavilla useita tuoksuvaihtoehtoja. Nestesaippua on pakattu 500ml pumppupulloon, joka on valmistettu kierrätetystä muovista. Pumppupulloihin on myynnissä myös 1000ml täyttöpullot.


Suinkugeeli on pitkälti samankaltainen tuote, kuin nestemäinen marseillesaippua. Suurin ero on siinä, että saippua on rikastettu sheavoilla. Sheavoi tekee saippuasta vieläkin hellävaraisemman iholle. Suihkugeeli on dermatologisesti testattu.Nopeasti imeytyvä käsivoide

Terra-sarjaan kuuluu myös ihanat käsivoiteet, jotka on 300ml kierrätysmuovista valmistetuissa pumppupullossa. Pumppupullo on kätevä sijoittaa esim. pesualtaan reunalle, jolloin sitä tulee otettua joka pesukerran jälkeen. Voide on hyvin kosteuttavaa ja kevyen tuntuista. Voide imeytyy nopeasti eikä se jätä käsiä rasvaisen tuntuisiksi.

Silitysvesi on monikäyttöinen

Tuotesarjan viimeisenä on tuoksua tuovat silitysvedet. Silitysvesi on pakattu 300ml suihkepulloon. Tuotetta voidaan suihkuttaa tekstiilille ennen silitystä helpottamaan silittämistä. Tuotetta voi suihkuttaa myös vaatekaappiin tuomaan raikkaan tuoksun tekstiileille. Silitysvettä voidaan käyttää myös huonetuoksuna suihkuttamalla sitä huoneilmaan tai esim. verhoihin ja mattoihin.
Tuoksut

Nestemäistä marseillesaippuaa, suihkugeeliä, käsivoidetta ja silitysvettä on saatavilla eri tuoksuisina. Terra-sarjan tuoksut ovat ihan omaa luokkaansa! Tässä esiteltyinä kaikki tuoksut - valitse niistä oma suosikkisi.


Olive verte / Green olive: lempeä ja hienovarainen oliivin tuoksu.

Champ de lavande / Lavender field: elegantti ja aromaattinen tuoksahdus laventelia.

Fleur de tilleul / Linden flower: herkkä ja kukkainen lehmuksen tuoksu.

Feuille de figuier / Fig feals: vihreä ja hienostunut viikunan tuoksu.

Orange confite / Candied orange: herkullinen ja makea appelsiini.

Verveine citronnée / Lemon verbena: raikas ja helmeilevä sitruunan tuoksu.


Tutustu tästä tuotteisiin verkkokaupassa >


- Juhani -Kirjoittaja on Sisustusliike Tyylin yrittäjä Juhani Järvinen.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.