Tyylin blogi aukeaa - kirjoittaja esittelyssä

Tyylin blogi aukeaa - kirjoittaja esittelyssä

Useaan otteeseen minulta on kysytty kirjoitanko blogia, tai onko verkkokaupan yhteydessä blogi. Tähän asti vastaus on ollut ei tai ei vielä, mutta kyllä sellainen joskus aukeaa. No nyt on sitten se joskus: Tyylin blogi aukeaa!


Mitkä aiheet kiinnostavat?

Olen tässä pohtinut mitä asioita blogissa käsittelen; ehkä kerron sisustustrendeistä tai työn alla olevista projekteista. Vai kertoisinko sittenkin tästä arkisesta elämästä, siis nuoren yrittäjän elämästä ja yrittämisen haasteista. Pohdinnan tuloksena on näiden kaikkien yhdistelmä. Siis blogi sisustustrendeistä, omista sisustusmieltymyksistä ja työn alla olevista projekteista, höystettynä yrittäjän arkisilla tarinoilla. 


Kuka blogia kirjoittaa?

Kirjoittaja on Sisustusliike Tyylin ja TYYLISISUSTUS.FI -verkkokaupan yrittäjä Juhani. Pyöritän Tyylin kivijalkamyymälää Hämeenlinnan ydinkeskustassa, Hallituskadulla. Samoissa tiloissa toimii myös verkkokauppa ja täältä saman myyntitiskin takaa syntyvät myös nämä blogikirjoitukset. Koulutukseltani olen kuva-artesaani ja olen ollut aina kiinnostunut sisustamisesta ja designista.


Tavoitteet kannattaa aina asettaa korkealle, siksipä sanon: Tästä tulee hieno blogi täynnä mielenkiintoisia juttuja :) Pysykää siis kuulolla!


- Juhani -


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.