Verkkokaupan uudet ominaisuudet

Olemme uudistaneet verkkokaupan toimintoja maksutapojen ja toimitusten osalta. Tässä uusimmat ominaisuudet:


Uudet maksutavat

Olemme vaihtaneet maksupalveluntarjoajan Klarnaan. Tarjoamme jokaiseen tilanteeseen sopivimman maksutavan. Tarkkailet ja hallinnoit maksujasi kätevästi Klarna-sovelluksessa.


MAKSA HETI

Voit maksaa ostoksesi turvallisesti

  • oman pankkisi verkkopankissa käyttäen verkkopankkitunnuksiasi
  • pankki- tai luottokortilla


MAKSA MYÖHEMMIN

30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa laskulla

Saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä, jolloin myös lasku lähetetään sinulle. Lasku ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta Klarna perii pienen maksun.


PILKO MAKSUT

Jopa 36 kuukautta maksuaikaa

Voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Erämaksuillamme on aina kiinteät eräpäivät. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Voit tutustua Klarnan luottoehtoihin täältä: www.klarna.com/fi/ehdot/
Ilmainen palautus

Nyt tilauksen palauttaminen on maksutonta. Jos tilaamasi tuote ei miellyttänyt sinua, voit palauttaa sen kuluitta 14 vuorokauden sisällä. Tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen saat Palauttaminen -osiosta.
Edullisemmat toimitukset

Alensimme DB-Schenkerin Noutopistepaketin hintoja! Nyt toimituskulut alk. 5,90€ R-Kioskille tai valitsemaasi K-kauppaan. Toimituskulut määräytyvät tilattujen tuotteiden painon mukaan:

0-2 kg   5,90 €

2-5 kg  7,90 €

5-10 kg  9,90 €

10-15 kg  11,90 €

15-20 kg  13,90 €

Ja sen lisäksi tarjoamme ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.