MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA


! Collector-maksutapa on poistunut käytöstä ja sen tilalle on tulossa uusi lasku-vaihtoehto syksyn aikana. Tällä hetkellä voit valita maksutavaksi verkkomaksun tai pankki-ja luottokorttimaksun.Verkkomaksu

Valitsemalla maksutavaksi verkkomaksun maksat ostoksesi turvallisesti oman pankkisi verkkopankissa käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Voit maksaa ostoksesi seuraavien pankkien verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.


Lisätietoja verkkomaksusta www.verifone.fi
Collector Lasku tai Osamaksu (+2,95€)

Saat vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa!

Collectorin laskuihin lisätään 2,95 €/kk ilmoitusmaksu.

Valitsemalla maksutavaksi Collector Lasku & Osamaksu saat tuotteen kotiin ennen laskua. Lasku toimitetaan erikseen kirjeenä tai sähköpostilla. Saat ostoksellesi keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Maksat ostoksiesi loppusumman lisäksi vain 2,95€ ilmoitusmaksun.? 

Halutessasi voit maksaa ostoksesi osissa 48 kuukauden aikana. Collector osamaksu on joustava maksutapa ja sinulla on aina mahdollisuus maksaa koko summa milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Kulloinkin voimassaolevan luottokoron näet laskustasi. Lisätietoja mm. luottokoroista ja Collectorin luottoehdot saat Collectorin asiakaspalvelusta puh. 09 3158 9947, contactcenter@collectorbank.fi tai www.collector.fi. Laskutuspalvelusta vastaa Collector Bank.


Tarkista voimassaoleva luottokorko ja kulut: www.collectorbank.fi
Pankkikortti / Luottokortti

Visa, Mastercard, Maestro, American Express

Valitsemalla maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun maksat ostoksesi helposti ja turvallisesti maksukortillasi. Maksutapana käyvät yleisimmät maksukortit, kuten Visa, Mastercard, Maestro, American Express. 

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.